Proletárok közt

proletár (lat) 1. A régi Rómában a nép legalsóbb osztálya, amelynek tagjait az állam csak ivadékaik, tehát népszaporodás, katonai anyag szempontjából értékelte; 2. teljesen vagyontalan, munkájából élő személy; 3. a szocialista zsargonban:munkás, ipari munkás -Idegen szavak és kifejezések szótára

Úgy gondoljuk, hogy Magyarországot ez a csoport, az agyatlan, lecsúszott zombik hordája uralja. Őket szolgálja ki a média, őket veszik hülyére a prolitikusok. Erről szól ez a blog.

RSS

Ezt ne feledd:

Friss topikok

  • queenga: mély egyetértés (2009.11.11. 12:57) Benkő pénzt keres
  • Zsolt520 (Kovács Zsotza Zsolt): Az "idő mondja meg",hogy érdemes volt-e "beletolni" a pénzt a gazdaságba Obamának....de lehet,hogy... (2009.10.24. 17:30) Obama, a semmittevő
  • APOSTOL - Szemben az árral.: Nagyon jó írás! :) (2009.09.03. 18:39) Kedvére lantolhat Benkő
  • Izabiza: Én bedőltem a pontgyűjtögetésnek. A debreceni Tescoban vásárolok néha. Nem hittem, hogy kigyűlnek ... (2009.08.30. 20:12) Proletár pontok
  • istván007: Szia megint! Ez a Benkős szöveg is nagyon ül. Változatlanul a mennyiséggel van a bibi, de a nyárra... (2009.06.20. 21:27) Mese a parkolódíjról

Linkblog

Mese a parkolódíjról

Fosch marshall 2009.06.03. 20:26

   Egyszer volt, hol nem volt. Volt egyszer egy kerület, ahol a forgalom akkorára nőtt, mint Geronazzo Mária ajaktérfogatának 28 ezredik hatványa. A polgármester az egyetlen megoldást a parkolási díj radikális emelésében látta. Hívatta hát egyik hű csatlósát, a parkolási társaság ügyvezetőjét.
 - Üdvözlöm Cuslág* Úr!
 - Jó napot, Polgármester Úr! Miért hívott ide?
 - Holnaptól megemelem a parkolási díjat 10.000 forintra óránként.
 - Szedd be Te, b*od anyád! Megyek másik kerületbe.
 - Önnek is minden jót..
   Mivel rest volt egész nap az utcát róni és jobban szerette az titkárnőjében lógatni a lábát, így csak háromszrosára emelt végül. Még neki is jutott egy-két morzsa. Jól járt a kecske is, meg a káposzta is.

*der Zuschlag,-r (ejtsd: cuslág) - pótdíj

Kedves gyerekek, hát így bukik el minden épkézláb intézkedés az üveghegyen túl.

Címkék: néphülyítés prolitika

6 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://proletarokkozt.blog.hu/api/trackback/id/tr401162064

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

istván007 2009.06.04. 11:21:30

Na hello!
Jó ez az írás, de tényleg fordíthatnátok több időt az egészre -- szerintem jóval több lehetőség van ebben. Az "agyatlan lecsúszott zombik hordája" megfogalmazás fején találja a szöget, én is ezt mondom: iszonyú nagy a tábora a derék, becsületes sík-ostoba emberkéknek. Nem baj, ha tudod, hogy -bizonyos fokig- amolyan hivatásos író-féleség vagyok, jelent már meg egy kisebb kupac szösszenetem itt-ott, csak épp újabban kevesebba szabadidőm.
Szóval járasd magad csúcsra, megy ez neked, mint Józsikának az ágybavizelés, sok sikert!
Ámde, viszont, ezzel szemben egy kérdés: légy szíves fejtsd már ki, hogy a Proletárok közt honlap jobb szélén, legalul, az "Egyéb" rovatban miképpen lehetséges, hogy az én saját, külön bejáratú profilom olvasható? Vagy csak arról van szó, hogy én is egy zombi vagyok, és számítástechnikai analfabétaként egy ilyen egyszerű összefüggést nem értek?
Üdv: István

Fosch marshall · http://proletarokkozt.blog.hu/ 2009.06.04. 12:35:05

Kedves István!
Először is köszönöm a bíztatást. Mostanában elég elfoglaltak vagyunk, de jön a nyár és majd a lovak közé csapunk. Milyen jellegű írásaid vannak egyébként?

A profiloddal kapcsolatban..
Amennyiben blog.hu-s regisztrációval rendelkezel, kommentelsz, esetleg van saját blogod, úgy ez meg fog jelenni bármely más blog.hu oldalon, ahova látogatsz.

istván007 2009.06.04. 13:01:32

Gynúm beigazolódott, számtech-zombi vagyok.
Mindenesetre kösz, mert ez így bingo.
Eddig még itt futottam bele ebbe először, nálad, ezért a tudathasadás.
Az érdemi részről: vegyes, nagyon vegyes. Én a "groteszk" szóval jellemezném, ezért is láttam fantáziát nálatok. Továbbá befigyel egy kis szépirodalom, ollé, de míves fogalmazás...Nem szeretnék társszerzőtök lenni semmiképp, főleg, mert 2-3 ígéretes opusz után drasztikus lemaradásban lennék, megmaradok olvsónak úgy, hogy szokásomtól eltérően még tippeket sem adok.
Lenne még egy-két-sok kérdésem, de szétfeszítené eme épületes honlap kereteit.
Jön a nyár, mármint diákként habzsolod még az életet?
Kedvelem az intelligens és jóindulatú embereket, de ez nem túl poénos mondat.
See you later.

Fosch marshall · http://proletarokkozt.blog.hu/ 2009.06.04. 13:41:11

Érdekes lehet, bírom a grotszek jellegű dolgokat. Esetleg egy-két link?
A lemaradásról meg annyit, hogy utoljára tavaly írtam 2-3 naponta egy postot. :)

Ha minden jól megy, még egy jó darabig igen.

Pitypalatty úrfi · http://proletarokkozt.blog.hu 2009.06.04. 15:32:39

Üdv, István!

Kellemes meglepetés volt téged itt olvasni :)

Mi is gyakran beszélünk róla, hogy többet kellene írnunk, de nem olyan egyszerű ám hosszú távon minőségi cikkeket írni, így mindig belehúzunk néhány napra, aztán hónapokig semmi.

Nem is ártana még egy szerző, sajnálom, hogy ezt alapból elutasítottad, pláne ha egyébként is szoktál írni. Kíváncsi lennék azokra az opuszokra ;)

Ja, és még valami: "iszonyú nagy a tábora a derék, becsületes sík-ostoba emberkéknek"

Így igaz, de velük nincs is akkora problémám. Sajnos azonban a rosszindulatú, önző, tahó sík ostoba emberek tábora is legalább ekkora.

istván007 2009.06.20. 21:27:31

Szia megint!
Ez a Benkős szöveg is nagyon ül. Változatlanul a mennyiséggel van a bibi, de a nyárra aktivitást ígértél, szóval hajrá!
Reklámozhatnád is intenzívebben a honlapodat, már persze akkor, ha gőzerővel csinálod, csináljátok.
Remekül alakulnak amúgy a dolgaim, nemrég sikerült tető alá hoznom egy régóta dédelgetett munkát.
Talán egyszer majd nekibuzdulok és küldök pár nyalánkságot. Az interneten nincs semmim, valahogy ez még eddig kimaradt. Hasonló nyelvet beszélsz, és ez jó. Lehet, hogy tudnom kéne, de budapesti vagy?
Esetleg valami egyéb elérhetőség, e-mail? Persze, józan belátásodra bízom.
Minden jót: István
süti beállítások módosítása