Proletárok közt

proletár (lat) 1. A régi Rómában a nép legalsóbb osztálya, amelynek tagjait az állam csak ivadékaik, tehát népszaporodás, katonai anyag szempontjából értékelte; 2. teljesen vagyontalan, munkájából élő személy; 3. a szocialista zsargonban:munkás, ipari munkás -Idegen szavak és kifejezések szótára

Úgy gondoljuk, hogy Magyarországot ez a csoport, az agyatlan, lecsúszott zombik hordája uralja. Őket szolgálja ki a média, őket veszik hülyére a prolitikusok. Erről szól ez a blog.

RSS

Ezt ne feledd:

Friss topikok

  • queenga: mély egyetértés (2009.11.11. 12:57) Benkő pénzt keres
  • Zsolt520 (Kovács Zsotza Zsolt): Az "idő mondja meg",hogy érdemes volt-e "beletolni" a pénzt a gazdaságba Obamának....de lehet,hogy... (2009.10.24. 17:30) Obama, a semmittevő
  • APOSTOL - Szemben az árral.: Nagyon jó írás! :) (2009.09.03. 18:39) Kedvére lantolhat Benkő
  • Izabiza: Én bedőltem a pontgyűjtögetésnek. A debreceni Tescoban vásárolok néha. Nem hittem, hogy kigyűlnek ... (2009.08.30. 20:12) Proletár pontok
  • istván007: Szia megint! Ez a Benkős szöveg is nagyon ül. Változatlanul a mennyiséggel van a bibi, de a nyárra... (2009.06.20. 21:27) Mese a parkolódíjról

Linkblog

Március 15 forgatókönyv - percről percre

Pitypalatty úrfi 2009.03.14. 11:15

7:30 Polgár Tamás, a Tomcat néven elhíresült internetes blogger az éjszaka háztartási balesetben életét vesztette, tudatja a Zöld Párt. A párt közleménye szerint a kukta robbant fel a konyhában.

 

10:34 Gyurcsány Ferenc a feszültség levezetése végett parlamenti dolgozószobájában táncol Klára asszonnyal az őszödi beszéd egyik remixére.

Dávid Ibolya szerint le kellene mondania

 

11:52 A KDNP nagygyűlésén egy kisnyugdíjas Jézus nevében elköt egy tankot, de véletlenül belerohan vele az ünneplőkbe. A halálos áldozatok száma három főre tehető. A Kereszténydemokrata néppárt szavazóbázisa ezzel egyidejűleg a felére zsugorodik.

 

12:00 Ünnepélyes zászlófelvonás. A zenei aláfestést egy Kossuth-induló aktualizált változata adja:

Gyurcsány Ferenc azt üzente, elfogyott az IMF-je. Ha még egyszer azt üzeni, Slotáékhoz el kell menni, éljen a magyar gazdaság, éljen a puma!

Dávid Ibolya őszinte felháborodásának ad hangot, de a Fideszt sem tartja jobb választásnak.

 

12:10 Gyurcsány Ferenc egy bunkerben elmondja ünnepi beszédét, melynek vezérfonalát az adja, hogy a 13. havi nyugdíjat akár már 2010-ben visszaállíthatják. Ennek egyetlen akadálya "az ellenzék vezére". A 13. és 14. havi nyugdíj képviseli ma a márciusi ifjak szellemiségét.

 

12:20 Radikális fiatalok a DeutschLanderer [über alles] nyomdában kinyomtatják a 88 pontot, melyben a zsidó szó 121-szer, a cigány 94-szer szerepel. Wittner Mária elégedettségének ad hangot az eseménnyel kapcsolatban, szerinte kezd megteremtődni a magyar kulturális fölény Európában.

Dávid Ibolya szerint minden rossz a magyar politikai elit, elsősorban Gyurcsány Ferenc és Orbán Viktor hibája.

 

13:20 A hazafiak rázendítenek a „Gyurcsányt a Dunába” kezdetű nép rigmusra. A békés fiatalok ezt követően „basszuk szét az ávós buzikat!” jelszóval elindulnak a rendőrsorfal irányába. A rendőrök harci kántálásba kezdenek, és pajzsukhoz ütögetik viperáikat.

 

13:30 A rendőrség körbeveszi a Parlament épületét. Nemzeti érzelmű fiatalok egy csoportja körbeveszi a rendőrséget. Könnygáz, vipera, sokkolók, fogócska a belvárosban. Toroczkai és baráti köre elemükben vannak.

Dávid Ibolya szerint az MDF bezzeg eltörölte a haláladót. Ez mérföldkő Magyarország történelmében.

 

13:47 A BBC és a CNN adásában bérelt helyünk van a nap hátralévő részében. A külföldi befektetők éppen kötelet csomóznak, vagy gyógyszereket szednek egy kád forró vízben.

 

14:15 Az MSZP által felhergelt kisnyugdíjasok egy csoportja elindul a Fidesz-gyűlés helyszíne felé. „Mutassuk meg, mi a magyar virtus! Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!” Végszó után Orbán Viktor beszáll páncéllal védett Audijába, és 140 km/óra átlagsebességgel elhagyja a belvárost.

Dávid Ibolya nyilatkozata szerint Orbán Viktornak nincs érdemi mondanivalója az ország helyzetéről, ezért támogatnia kellene Bokros Lajos miniszterelnökségét.

 

14:20 Sólyom száll a magyar égen, de csak 12:29-ig, mert a román határon működésbe lép a légvédelem.

Dávid Ibolya nyilatkozata szerint az MSZP és a Fidesz tehet mindenről.

Bayer Zsolt publiciztikája szerint a zsidók.

 

14:32 Kezdődik az SZDSZ megemlékezése. A helyszín köré zöldségesbódék települtek. Az árusok szerint a tojás és a paradicsom a sláger, de a szomszédos esernyőárus sem nyomorog.

 

Dávid Ibolya, az ország legnormálisabb asszonya vásárol egy új rózsaszín kalapot.

 

15:00 Kóka János beszél. Meglepően sok a bőrszerkóba öltözött SZDSZ-szimpatizáns, sokan „erőszakszex” feliratú transzparenseket lengetnek.

Dávid Ibolya kikéri magának, hogy édes drága hazánkban ilyen emberek élhetnek.

 

15:21 Az SZDSZ ünnepsége a végéhez közeledik, Kuncze Gábor ciánkapszulát osztogat a távozóknak. Dávid Ibolya szerint ez nem felelős politizálás.

 

18:22 Draskovics Tibor igazságügyi és rendészeti miniszter műveleti területté nyilvánítja Budapestet, és agglomerációját.

Dávid Ibolya szerint Gyurcsánynak le kellene mondania, De Orbán Viktornak sincs programja. Úgy gondolja, az országnak felelős politizálásra van szüksége.

 

20:00 Dávid Ibolya destruktív bizalmatlansági indítványt nyújt be. Herényi Károllyal megindulnak a parlament felé, hogy megkoronázzák Bokros Lajost.

 

22:01 Belső feszültségek törnek felszínre az MDF-ben, a frakció létszáma három főre zsugorodik. Dávid Ibolya őszintén sajnálja, hogy ilyen kevesen vannak a Normális Magyarország hívei, de tovább folytatja a küzdelmet a normalitásért.

 

22:13 Dávidék hoppon maradnak. A nagy zűrzavar közepette a Szent korona eltűnik a parlamentből. Egyes szemtanúk Torgyán József doktort vélik felfedezni a környéken.

 

22:31 Először Ausztria, majd Románia és Ukrajna megkezdi a szögesdrótok kiépítését a magyar határokon. Gyurcsány Ferenc szerint nincs ok az aggodalomra, a magyar kormány ura a helyzetnek, minden szükséges intézedést megtesz.

Lendvai Ildikó nyílt levélben felszlítotja Orbán Viktort, hogy hagyjon fel a felelőtlen, populista politikával, ha már konkrét javaslatai nincsenek.

 

0:00 Kossuth és Széchenyi szelleme büszkén tekint le a hazára

Címkék: kurvaország néphülyítés cirkuszt a népnek prolitika nyuggerek az isten állatkertje

4 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://proletarokkozt.blog.hu/api/trackback/id/tr801001112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

APOSTOL - Szemben az árral. · http://1gondolat.blog.hu 2009.03.15. 16:04:39

Vannak benne jó pontok, amikhez gratulálok. :)
A 7.30 és a 11.52-es időpontok nekem túl durvák a halálesetekkel. Főleg ahol név szerint megnevezted az áldozatot.
Ők azért hús-vér emberek!

Arra viszont még te sem számítottál, hogy Kósa Lajos fogja elismerni, az ellenzéknek nincs programja! :D
Vagy tévedek? :)
Lásd az én blogomon. :)

Fosch marshall · http://proletarokkozt.blog.hu/ 2009.03.15. 16:14:01

@Spirál: Ez csak egy eszmefuttatás. Nincs valós következménye annak, amit ide leírunk. Ha lenne, máshogy állna pár dolog. :)

Kósa részéről meglepő felelőtlenségnek tűnik az egész. Valóban váratlanul ért, ugyanis látnoki képességeimen van még mit fejleszteni. :P
süti beállítások módosítása