Proletárok közt

proletár (lat) 1. A régi Rómában a nép legalsóbb osztálya, amelynek tagjait az állam csak ivadékaik, tehát népszaporodás, katonai anyag szempontjából értékelte; 2. teljesen vagyontalan, munkájából élő személy; 3. a szocialista zsargonban:munkás, ipari munkás -Idegen szavak és kifejezések szótára

Úgy gondoljuk, hogy Magyarországot ez a csoport, az agyatlan, lecsúszott zombik hordája uralja. Őket szolgálja ki a média, őket veszik hülyére a prolitikusok. Erről szól ez a blog.

RSS

Ezt ne feledd:

Friss topikok

  • queenga: mély egyetértés (2009.11.11. 12:57) Benkő pénzt keres
  • Zsolt520 (Kovács Zsotza Zsolt): Az "idő mondja meg",hogy érdemes volt-e "beletolni" a pénzt a gazdaságba Obamának....de lehet,hogy... (2009.10.24. 17:30) Obama, a semmittevő
  • APOSTOL - Szemben az árral.: Nagyon jó írás! :) (2009.09.03. 18:39) Kedvére lantolhat Benkő
  • Izabiza: Én bedőltem a pontgyűjtögetésnek. A debreceni Tescoban vásárolok néha. Nem hittem, hogy kigyűlnek ... (2009.08.30. 20:12) Proletár pontok
  • istván007: Szia megint! Ez a Benkős szöveg is nagyon ül. Változatlanul a mennyiséggel van a bibi, de a nyárra... (2009.06.20. 21:27) Mese a parkolódíjról

Linkblog

Proletár pontok

Pitypalatty úrfi 2009.06.04. 16:47

Mostanában enyhe undorral közelítek bármilyen Tesco áruház pénztárához. Beindult ugyanis a "Tefal pontgyűjtő promóció", ami leegyszerűsítve így szól: ha elköltesz nálunk minimum negyvenezer forintot, megengedjük, hogy féláron vegyél meg egy edényt.

A pénztáros általában megkérdezi: "Tefal pontot kér?"
A válasz eddig kivétel nélkül "igen" volt. Magyarán, az embereknek otthon nincs miben főzniük, és a Tefal zseniálisan tapintott rá erre az igyénre. Vagy a másik lehetőség, hogy az emberek kapva kapnának bármilyen multifunkciós szarlepárló készüléken, ha azt féláron kínálják.

Az élelmesebbje persze online aukciós oldalon árulja betelt pontfüzetét, hiszen nyilván szüksége van az érte kapott ezerötszáz forintra az életben maradáshoz. Habár minimum negyvenezret költött el a füzet beszerzéséhez.

Az emberek minden méltóságukról mefeledkeznek, ha alkalmuk van olcsóbban megszerezni valamit. Bármit.

 

Tehát, szükségük van Tefal Privilege Pro edényre a túléléshez a szó nomád értelmében?

Címkék: fogyasztók néphülyítés

3 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://proletarokkozt.blog.hu/api/trackback/id/tr631163647

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BThomas 2009.06.23. 22:59:37

És közben a Cora-ban az "akciós" árnál 1-2 ezer forinttal olcsóbban megvehetőek ezek az edények pontgyűjtés nélkül is.

Fée Verte [ Fára Szorult Kéreg ] Zabatár 2009.07.18. 23:51:28

A pénztárosok árulják betelt pontgyűjtő füzeteiket.

Izabiza 2009.08.30. 20:12:10

Én bedőltem a pontgyűjtögetésnek. A debreceni Tescoban vásárolok néha. Nem hittem, hogy kigyűlnek a pontjaim, de valahogy mégis úgy alakult, hogy augusztus elejére betelt a kis-füzet. Nosza és is veszek valamit. Gondoltam vagy egy serpenyőt, vagy egy palacsintasütőt. De nincs az üzletben edény!!!!! Tessék feliratkozni: név, cím telefon meg mit tudom én még mi minden. Ahhoz, hogy vegyek egy lábast ennyi minde kell? Igen mert nincs se lábas, se serpenyő, se semmilyen más. Volt, de már nincs és nem is lesz. Akkor legalább mutassák meg, hogy milyet választhatok. Nincs bemutató termék sem. Nem is lesz!!! Ha nem tetszik mehetek a vevőszolgálathoz reklamálni. Na nemek ebből elegem van. Ha a Tefalnak nem fontos, hogy én a vevőjük legyek akár most, akár a jövőben, hát nem is leszek. De azért ezen a kis blogon közreadom a tapasztolatomat, hátha ez is "jó reklám" és mások is okulnak a következő átverősdiig.
süti beállítások módosítása