Proletárok közt

proletár (lat) 1. A régi Rómában a nép legalsóbb osztálya, amelynek tagjait az állam csak ivadékaik, tehát népszaporodás, katonai anyag szempontjából értékelte; 2. teljesen vagyontalan, munkájából élő személy; 3. a szocialista zsargonban:munkás, ipari munkás -Idegen szavak és kifejezések szótára

Úgy gondoljuk, hogy Magyarországot ez a csoport, az agyatlan, lecsúszott zombik hordája uralja. Őket szolgálja ki a média, őket veszik hülyére a prolitikusok. Erről szól ez a blog.

RSS

Ezt ne feledd:

Friss topikok

  • queenga: mély egyetértés (2009.11.11. 12:57) Benkő pénzt keres
  • Zsolt520 (Kovács Zsotza Zsolt): Az "idő mondja meg",hogy érdemes volt-e "beletolni" a pénzt a gazdaságba Obamának....de lehet,hogy... (2009.10.24. 17:30) Obama, a semmittevő
  • APOSTOL - Szemben az árral.: Nagyon jó írás! :) (2009.09.03. 18:39) Kedvére lantolhat Benkő
  • Izabiza: Én bedőltem a pontgyűjtögetésnek. A debreceni Tescoban vásárolok néha. Nem hittem, hogy kigyűlnek ... (2009.08.30. 20:12) Proletár pontok
  • istván007: Szia megint! Ez a Benkős szöveg is nagyon ül. Változatlanul a mennyiséggel van a bibi, de a nyárra... (2009.06.20. 21:27) Mese a parkolódíjról

Linkblog

Benkő pénzt keres

Pitypalatty úrfi 2009.10.26. 22:55

Szokásomtól eltérően nagy elánnal ültem le tegnap az RTL klub új valóságshowja elé,azzal a céllal, hogy majd megnézem, és aztán jól lealázom, ízekre szedem, leköpöm, megrugdosom. Ehhez képest felháborodás helyett csak azt gondoltam: "Ennyi??" Kombinálták a Big Brothert a Nagy Ő-vel, aztán hadd nézze a jónép? Nagyjából erről van szó.

És ez működik? Szerintem nem. Megjátszott viselkedés mindenki részéről (kedvencem: "teljes szívemmel, lelkemmel!", vagy valami ilyesmi) pénzért, és némi kétes hírnévért. Benkő pedig röhög a markába. Soha nem láttam őt korábban semmilyen műsorban, de szóbeli megnyilvánulásai alapján intelligens ember lehet, akármilyen szar alak is. Mint ilyen, nyilván belátta: számára jó buli, ha szórakozik egyet néhány kevesebbre hivatott alsó középosztálybeli nővel, és a végén felmarkolja a pénzt. Ha ez kell a népnek, egyék. Őt tehát nem tudom hibáztatni.

Őszintén szólva azokat sem, akik jelentkeztek a műsorba. Nem kifejezetten (khm, khm) értelmesek, többnyire nem is szépek, de meg akarták mutatni magukat. Azt már úgysem veszik észre, hogy a fél ország őket szánja.

Már ha szánja egyáltalán, mert könnyen lehet, hogy éppenséggel azonosulnak vele. Csinálhattak volna jócsajos műsort is ebből, akkor biztosan lett volna egy stabil nézőközönség :) És az legalább őszinte lett volna. Ehelyett, a nép egyszerű lányait szerepeltették, nyilván azzal a céllal, hogy a hozzájuk hasonlóak szorítsanak nekik, és izguljanak, kit választ majd Benkő. (meg is van a célközönség... a Móikasó nézői)

Tehát rendben, valódi, átlagos nőket tettek a műsorba. Csak akkor ne lenne mégis ilyen kurvára műanyag az egész. Vagy van, akivel, ezt meg lehet etetni? Őszintén remélem, hogy nem. Akkor inkább ment volna a csöcs+pina kombó. Persze ha csökken a nézettség, jöhet még az is, biztosan nem véletlen a 16-os karika. És biztosan nem véletlenül a dagadt lány esett ki az elsők közt.

Ócska, igénytelen, de nem igazán dühítő műsorról van tehát szó. Nézni persze nem ajánlom, de aki nézi, annak hiába mondom, aki nem nézi, annak pedig nem kell mondanom.

(ja, még egy aprócska benyomás a végére: de undorító tehén ez a padödös nemtudomki...)

Címkék: média kritika fogyasztók cirkuszt a népnek

4 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://proletarokkozt.blog.hu/api/trackback/id/tr541477648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shellagh 2009.10.28. 08:14:09

Hm, engem csak az óriásplakátokon szokott rémisztgetni Benkő... Amúgy teljesen jól megvagyok TV nélkül, fel sem tűnik, de nem nézem szinte soha, így megkímélve magamat az ehhez hasonló műsoroktól is.
A padödös meg valóban, szomorú, hogy az ilyen alakokat nyomják mindenhol...

APOSTOL - Szemben az árral. · http://1gondolat.blog.hu 2009.11.02. 20:38:00

Tök jó hogy újra írtál. Eddig nem tudtam róla.

A mai naptól inkább a Soul Eater -t nézd inkább! :)

A Spirál 7. részét láttad? (A blogomon ajánlottam neked nézésre, de nem reagáltál semmit.)
Az az 1-6. rész nélkül is viszonylag érthető. És ha attól nem jön meg a kedved, semmitől sem fog. :)

Pitypalatty úrfi · http://proletarokkozt.blog.hu 2009.11.02. 22:04:50

@Spirál: Kösz. Ha gondolod, szólok majd máskor, ha írtam :) Ezt amúgy csak egy címlap reményében csináltam, mert esélyesnek tűnt, de elszámítottam magam.

Nézem én :P Öt-hat éve még marhára tetszett volna, de szerintem már kinőttem belőle. Az opening zenéje viszont nagyon tetszik.

Emlékszem. Akartam pedig reagálni, mégpedig azt, hogy úgyis megnézem majd, de az elejétől. Csak előtte lehet, hogy befejezem/utolérem a Bleachet.
süti beállítások módosítása