Proletárok közt

proletár (lat) 1. A régi Rómában a nép legalsóbb osztálya, amelynek tagjait az állam csak ivadékaik, tehát népszaporodás, katonai anyag szempontjából értékelte; 2. teljesen vagyontalan, munkájából élő személy; 3. a szocialista zsargonban:munkás, ipari munkás -Idegen szavak és kifejezések szótára

Úgy gondoljuk, hogy Magyarországot ez a csoport, az agyatlan, lecsúszott zombik hordája uralja. Őket szolgálja ki a média, őket veszik hülyére a prolitikusok. Erről szól ez a blog.

RSS

Ezt ne feledd:

Friss topikok

  • queenga: mély egyetértés (2009.11.11. 12:57) Benkő pénzt keres
  • Zsolt520 (Kovács Zsotza Zsolt): Az "idő mondja meg",hogy érdemes volt-e "beletolni" a pénzt a gazdaságba Obamának....de lehet,hogy... (2009.10.24. 17:30) Obama, a semmittevő
  • APOSTOL - Szemben az árral.: Nagyon jó írás! :) (2009.09.03. 18:39) Kedvére lantolhat Benkő
  • Izabiza: Én bedőltem a pontgyűjtögetésnek. A debreceni Tescoban vásárolok néha. Nem hittem, hogy kigyűlnek ... (2009.08.30. 20:12) Proletár pontok
  • istván007: Szia megint! Ez a Benkős szöveg is nagyon ül. Változatlanul a mennyiséggel van a bibi, de a nyárra... (2009.06.20. 21:27) Mese a parkolódíjról

Linkblog

Kedvére lantolhat Benkő

Fosch marshall 2009.06.17. 23:40

Akár 10 hölgy pengetheti egyszerre legendás szerszámát az ősztől induló agyrémben. Tíz héten át borzolja majd a kedélyeket a Ledér Lantos. Vélhetően mély nyomokat hagy majd a nézők mellett a jelentkező hölgyekben is.

Igen, jól hallotta mindenki. Önkéntesek jelentkezését várják a műsorba. Ott lehetsz Te is és asszisztálhatsz mindehhez, ha konyítasz valamit az pengetéshez. Egy ország szeme rajtad. Ezt is legalább annyian "nem nézik" majd, mint a kegyvesztett Győzikét.
Sok sikert hozzá!

Tizennyolc évente állítólag annyira rájön a kangörcs Benkőre, hogy ezt egy lány utód nemzésével tudja csak orovosolni. A mostani ciklus pechünkre épp ősszel jár le.

Mire számíthat az ember?
Egy biztos, meghökkentő lesz. Azt azért kizártnak tartom, hogy rárántana az adásban. Habár volt már rá példa, hogy nem a zseblámpájával játszott a takaró alatt.
Szülők! Nem árt majd vigyázni, mit néznek a kicsik!

Hogy milyen is lesz a leendő ara?
Nos, ezt senki nem tudhatja. Kétségtelen, bizarr jelenségre számíthatunk hősünk ízlésést ismerve. Elképzelhető, hogy a Nemzet Szájának oldalán kerül majd a címlapokra, amennyiben Geronazzo is jelentkezik. Korábban is hírbe hozta a média pornós múlttal rendelkező hölgyekkel. Benkő azonban a Celeb vagyok malacával is igen jó kapcsolatot ápolt.
Egy biztos, jópár adásszünet várható ismerve az ORTT-t.
Reménykedjünk..
 

A takaró alatt pedig nem a csodalámpást...

Címkék: média cirkuszt a népnek az isten állatkertje

1 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

http://proletarokkozt.blog.hu/api/trackback/id/tr691192290

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben.