Proletárok közt

proletár (lat) 1. A régi Rómában a nép legalsóbb osztálya, amelynek tagjait az állam csak ivadékaik, tehát népszaporodás, katonai anyag szempontjából értékelte; 2. teljesen vagyontalan, munkájából élő személy; 3. a szocialista zsargonban:munkás, ipari munkás -Idegen szavak és kifejezések szótára

Úgy gondoljuk, hogy Magyarországot ez a csoport, az agyatlan, lecsúszott zombik hordája uralja. Őket szolgálja ki a média, őket veszik hülyére a prolitikusok. Erről szól ez a blog.

RSS

Ezt ne feledd:

Friss topikok

  • queenga: mély egyetértés (2009.11.11. 12:57) Benkő pénzt keres
  • Zsolt520 (Kovács Zsotza Zsolt): Az "idő mondja meg",hogy érdemes volt-e "beletolni" a pénzt a gazdaságba Obamának....de lehet,hogy... (2009.10.24. 17:30) Obama, a semmittevő
  • APOSTOL - Szemben az árral.: Nagyon jó írás! :) (2009.09.03. 18:39) Kedvére lantolhat Benkő
  • Izabiza: Én bedőltem a pontgyűjtögetésnek. A debreceni Tescoban vásárolok néha. Nem hittem, hogy kigyűlnek ... (2009.08.30. 20:12) Proletár pontok
  • istván007: Szia megint! Ez a Benkős szöveg is nagyon ül. Változatlanul a mennyiséggel van a bibi, de a nyárra... (2009.06.20. 21:27) Mese a parkolódíjról

Linkblog

A Blikknagymama

Pitypalatty úrfi 2008.12.09. 14:00

Aluliskolázott, meglehetősen egyszerű, ám annál nagyképűbb embertársaink között nem nehéz párhuzamokra lelni. Most azokról fogok szólni, akiket összefoglalva Blikknagymamáknak hívok.

A Blikknagymama: Annyira nem idős, hogy eltűrje, ha néninek szólítják (ilyenkor úgy viselkedik, mint egy angolkisasszony, akit lekurváztak), annyira viszont már igen, hogy a fiatalok kötelesek legyenek átadni helyüket, ha megfáradt tagjait pihentetni óhajtja. A csirkefeldolgozóban, vagy a sarki közértben, ahol dolgozik, nem osztanak sokszázezres fizetést vagy sikerdíjat, de egy doboz Szofira és bibliájára, a legfrissebb Blikkre vagy Borsra azért mindig futja. Általában átható cigarettaszagot áraszt, és az igénytelenebbje szürke vagy barna ballonkabátot visel. A nyugdíj réme közeleg a Blikknagymama számára, de a fél kiló smink, melyet egy kőművesbrigád elszátságával vakol ráncosodó szemhéjaira, elhiteti vele, hogy az élet 50 felett kezdődik.

 

Szemléltetésként álljon itt egy tipikus szituáció, szereplők: egy ránézésre 50-60 közötti nő, és én:

Felszálltam a buszra, épp volt még egy üres hely. Lévén, hogy nem éreztem túl jól magam, és át is akartam még nézni a tananyagot, vettem a bátorságot, és elfoglaltam a helyet. Sajnos nem vettem idejében észre, hogy egy tipikus Blikknagymama teljes gőzzel tolatott felém, szerencsém, hogy az ölembe nem ült.

Mikor rájött, hogy hoppon maradt, fennhangon megszólalt (ügyelve rá, hogy lehetőleg az egész busz hallja): Ez felháborító!

Mire én: Szerintem ugyanannyi jogom van leülni erre az ülésre, mint önnek. Egyébként is, azért ültem le, mert...

Természetesen rám sem hederített, helyette inkább utastársához, egy harmincas éveiben járó nőhöz fordult, és ismét az egész buszhoz címezve szavait így szólt:

"Hát most nézd meg, milyen pofátlan!"

Dühét valószínűleg még nem sikerült teljesen kiengednie, ezért hozzáfűzte a legnagyobb ótvaros faszságot, amit világéletemben hallottam:

"Szégyellem, hogy az ilyenek fognak eltartani"

Tehát szégyelli. Ő. Hogy szűk tíz éven belül a napi betevő Blikkjét az én adómból vásárolhatja. Bravó. Én meg olvadok az örömtől, hogy segítségére lehetek majd a néninek. Rongy életemet és véremet a tapló kisnyugdíjasokért!

Címkék: nyuggerek az isten állatkertje

5 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://proletarokkozt.blog.hu/api/trackback/id/tr52811676

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dittes (törölt) 2008.12.14. 00:13:21

sajnalom, hogy ilyeneket kell atelned. az ehhez hasonlo incidensek es emberek gyomorfekely-gerjeszto gyakorisaga volt a fo ok, amiert leleptem hungaribol. boldogan elek Albionban, es apolgatom magyarsagtudatomat es -erzesemet, biztonsagos messzirol.

Dittes (törölt) 2008.12.14. 00:14:13

nem, nem a fo ok; csak az egyik...

Brutalchicken 2008.12.15. 17:16:51

ez is rohadt jó cikk lett, de az a baj, hogy a karaktereket egy ilyen semmitérő pofátlan bandára kell pazarolni(mert hát muszáj ezekről a felháborító "emberekről" beszélni).Szerintem mindenki kerülje el őket, ha lehet, és csak akkor adja át a helyét, ha már az infúzió a száján jön ki és lépéseit már csak egy 50 cm átmérőjű bottal képes megtenni.Spermaradar helyett a jamba vmi nyuggaradart is kiadhatna...

Pitypalatty úrfi · http://proletarokkozt.blog.hu 2008.12.15. 20:17:35

Az a baj, hogy egy ilyen semmitérő kurva országra sem nagyon érdemes pazarolni a karaktereket ilyen elven, hanem csak el kéne menekülni minél messzebbre, ahogy Dittes is tette
süti beállítások módosítása