Proletárok közt

proletár (lat) 1. A régi Rómában a nép legalsóbb osztálya, amelynek tagjait az állam csak ivadékaik, tehát népszaporodás, katonai anyag szempontjából értékelte; 2. teljesen vagyontalan, munkájából élő személy; 3. a szocialista zsargonban:munkás, ipari munkás -Idegen szavak és kifejezések szótára

Úgy gondoljuk, hogy Magyarországot ez a csoport, az agyatlan, lecsúszott zombik hordája uralja. Őket szolgálja ki a média, őket veszik hülyére a prolitikusok. Erről szól ez a blog.

RSS

Ezt ne feledd:

Friss topikok

  • queenga: mély egyetértés (2009.11.11. 12:57) Benkő pénzt keres
  • Zsolt520 (Kovács Zsotza Zsolt): Az "idő mondja meg",hogy érdemes volt-e "beletolni" a pénzt a gazdaságba Obamának....de lehet,hogy... (2009.10.24. 17:30) Obama, a semmittevő
  • APOSTOL - Szemben az árral.: Nagyon jó írás! :) (2009.09.03. 18:39) Kedvére lantolhat Benkő
  • Izabiza: Én bedőltem a pontgyűjtögetésnek. A debreceni Tescoban vásárolok néha. Nem hittem, hogy kigyűlnek ... (2009.08.30. 20:12) Proletár pontok
  • istván007: Szia megint! Ez a Benkős szöveg is nagyon ül. Változatlanul a mennyiséggel van a bibi, de a nyárra... (2009.06.20. 21:27) Mese a parkolódíjról

Linkblog

Schmitt - volt, van és lesz a MOB élén

Pitypalatty úrfi 2008.12.05. 19:32

Éljen, nincs kihívója Schmitt Pálak a MOB elnöki székéért! Így Scmitt sikertörténete a magyar sport élén még nem zárult le. Tekintsük át az eddigieket:

2002, országgyűlési választási kampány: ekkor vetődött fel a Fideszben, hogy a budapesti olimpia eszméjét dobják be a közéletbe, ezzel magukhoz láncolnának néhány féleszű álmodozót, aki szerint ilyesmi nem fordulna világméretű botrányba. Egy metrót nem tudunk megépíteni, nemhogy olimpiát. Annyi az esélyünk olimpiára az elkövetkezendő évtizedekben, mint a Kongói Népi Demokratikus Köztársaságnak egy részecskegyorsító felépítésére a jövő héten. Mégis: azóta is fel-felbukkan ez a szánalomra sem méltó idea (lásd: Budapesti Olimpiai Mozgalom), és van aki még hisz benne. Bár a szép emlékű Horvát-Magyar EB-pályázat óta úgy sejtem, már nem sokan.

2004, Athén: Doppingbotrány. Ami a legdurvább, nemcsak hogy Scmitt (a felelősség elsősorban nem őt terheli), de még az akkori sportminiszter is maradhatott, ahelyett, hogy Medgyessy Péter könnyeivel küszködve elfogadta volna a lemondását. Mi az, hogy! (nagyon is!) - Nemcsak hogy maradhatott, nézzük meg, hol ül most.

2008, Peking: A korábbiakhoz képest csalódást keltő magyar szereplés. Ez nyilván több okra is visszavezethető (élesebb verseny az összes sportágban, rossz finanszírozás, Michael Phelps) de a közvélemény, azaz a tévéjük előtt fekve zabáló elhízott proletárok mégis személyes tragédiaként élték meg.

Egy hozzá nem értő szemével tehát nem tűnik túl sikeresnek a Schmitt-éra. Gyanítom, egy hozzáértőével sem. És ez most folytatódik. Senki nem érzi úgy, hogy jobban is tudná ezt csinálni?

Mellesleg felfedeztem, hogy ez a "MOB" beszélő név. Angolul. Nagyon találó

 

Címkék: sport prolitika

4 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://proletarokkozt.blog.hu/api/trackback/id/tr60806402

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

け よう。 > eL FuEgO < けよう 。 · http://filmkomment.blog.hu/ 2008.12.05. 21:16:05

Engem az lepett meg, hogy sok olimpikon arra se kapott pénzt hogy kiutazzon... Persze fene se tudja, ilyenkor mindig eltűnik a pénz...

Fosch marshall · http://proletarokkozt.blog.hu/ 2008.12.06. 20:20:03

Van itt még valami, akinek több pénze van, az jobb eredményt ér el. Nem varázslat, hanem dopping. Biztos hallottál már arról az amerikai fickóról, akit el is ítéltek, mert kitálalt Marion Jones-sal kapcsolatban meg egyéb ügyekben is. Én undorító dolognak tartom.

け よう。 > eL FuEgO < けよう 。 · http://filmkomment.blog.hu/ 2008.12.06. 23:54:53

Azt hiszem rémlik valami. Volt egy hasonló, lehet hogy ugyanaz, aki anno lebukott dopping miatt, és mondta, hogy oké valaki megdönt egy rekordot, de az hogy minden edzésen világrekord közeli teljesítményt hoz, azt nem lehet "segítség" nélkül megcsinálni... Nézd meg a Black Jack című anime-t, az kb erről szól:)

Brutalchicken 2008.12.11. 19:35:07

"a tévéjük előtt fekve zabáló elhízott proletárok"- rohadt jó és találó, sokat röhögtem ezen
süti beállítások módosítása